schoonmaakbedrijf-luxenettoyageschoonmaakbedrijf-luxenettoyage

Luxenettoyage is de specialist in alle professionele kantoorreinigingsomgevingen. Een schone werkplek, schoon sanitair, professioneel vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zijn meer dan toevertrouwd aan onze professionals. Het veranderende gebruik van kantoren en de toenemende behoefte aan een servicegerichte werkomgeving vereist meer flexibiliteit en gastvrijheid van onze schoonmaakmedewerker.

Onze kracht is dat we ons onderscheiden in de schoonmaakbranche. Wij werken uitsluitend met vaste, Nederlandstalige, opgeleide medewerkers en ook Engels sprekende op basis van duidelijke werkinstructies waarin alle werken met de juiste frequentie is opgenomen. Het werk wordt periodiek gecontroleerd en waar nodig aangepast door uw vaste regiomanager. De districtmanager heeft periodiek overleg met u om onze diensten te evalueren. Door frequente monitoring van de uitvoering, tijdige aanpassing en periodieke evaluatie, wordt een proces gecreëerd dat een schoon kantoor garandeert.

 

Ons team heeft de ervaring in het schoonmaken van kantoorruimtes. Reinigen van beglazing, stofzuigen van grote oppervlakken, schoonmaken van werkplekken. Luxenettoyage cleaners zorgen ervoor dat uw kantoorruimte er altijd als nieuw uitziet. We komen graag langs om een beeld te krijgen van de schoonmaakwerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Op basis van uw wensen zullen wij een vrijblijvende offerte maken.