schoonmaakbedrijf-luxenettoyageschoonmaakbedrijf-luxenettoyage

Vloeronderhoud

WILT U OOK DAT UW VLOER ER ALTIJD GEZOND UITZIET ?   Voor het behoud van uw harde vloer is een periodiek onderhoudsadvies voor professionele vloerverzorging nodig. Uw vloeren worden doorgaans intensief gebruikt. Om ze in goede staat te houden, is het daarom van belang ze goed en regelmatig te laten onderhouden Harde vloeren worden…

industriële reiniging

Industriële omgevingen vragen om een deskundige aanpak. Wij kunnen elke industriële omgeving schoonhouden. Daarbij respecteren en handelen we naar de geldende voorschriften en procedures op gebied van veiligheid, hygiëne, orde en netheid. Luxenettoyage Industrial Cleaning heeft een zeer ruime ervaring in de industriële schoonmaak en het reinigen van ventilatiesystemen in professionele keukens, bedrijven en restaurants…

Schoonmaak school en onderwijs

  Luxenettoyage houdt als milieuvriendelijk Schoonmaakbedrijf in Amsterdam Daarom wilt u een veilige, schone en aangename leeromgeving. Met Luxenettoyage heeft u die zekerheid. Minder duur, net zo schoon Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen voor ons doel en onze flexibiliteit. Luxenettoyage biedt onderwijs de beste prijs-kwaliteitverhouding met een uitstekende werking.  

Hotel schoonmaken

Als schoonmaakbedrijf voor hotels zorgen wij ervoor dat de kamers goed en volledig worden schoongemaakt. Ook kunt u ons inschakelen voor linnenverzorging en beddenopmaak.
Keukenonderhoud.Wij werken met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel.

Schoonmaak

huishouden
het schoonmaken van huizen heeft meer aandacht nodig en stelt extra eisen aan de kwaliteit, inzet en flexibiliteit van het reinigen.

SCHOONMAAK EVENEMENT/FEEST

Reiniging na een huisfeest of evenement is een speciale taak,
na huisfeesten en evenementen. Op de tijd en de datum die het best bij u passen, komen onze professionele clean-technici langs voor een grondige en kwalitatieve schoonmaak van uw huis of gehuurde evenementlocatie. Wij werken altijd met onze eigen middelen en materialen en regelen alles gemakkelijk en snel voor u zonder stress, zodat u uw huisfeest of evenement met een ontspannen gevoel kunt afsluiten.

Schoonmaak na Verbouwing

Luxenettoyage verbouwing, zowel zakelijk als particulier, De schoonmaak na een verbouwing is een behoorlijke klus. Het grote werk is afgerond, de nieuwe muren staan en de vloer is gelegd, het huis stofvrij maken na de verbouwing is een klus waar niemand dan op zit te wachten. Wij zijn gespecialiseerd om uw huis of bedrijfsruimte na een verbouwing schoon te maken.Onze schoonmaakspecialisten beschikken over de juiste apparatuur, kennis en ervaring om uw ruimte schoon op te leveren.

Glasbewassing

Het Luxenettoyage Team heeft veel ervaring met glazenwassen

Schoonmaak kantoren

We reinigen kantoren, kantoorgebouwen, kantoorsuites, restauratieve werkruimten, winkelruimtes. We bieden ook een volledige lijn vloerreinigingsdienstreiniging, zoals polijsten, strippen en harsen en het reinigen van de behuizing.

Dieptereiniging sanitair

Waarom dieptereiniging sanitair?

Lager ziekteverzuim door gezonder werk- en leefklimaat
Hygiënische situatie waarin iedereen zich prettig voelt
Fris ogend en ruikend sanitair
Langere levensduur sanitaire installaties